Nor-Shipping 2011: Besøk Eksportfinans på stand 24.-27. mai

19.05.2011

Norges Varemesse på Lillestrøm er 24.-27. mai igjen åsted for Nor-Shipping. Eksportfinans deltar også i år med en egen stand, som er å finne i hall C (Safety at Sea – Safety and rescue park) på plass C02-30d (like ved lounge-området). Kom også gjerne innom for å prøve geografikunnskapene og se om du kan hevde deg i konkurransen om å bli ”dagens navigatør”. Det er daglige premier til både dyktige og heldige deltakere.

Nor-Shipping messen arrangeres annethvert år, og gikk første gang av stabelen i 1965. I dag er messen en ledende møteplass for verdens shippingindustri, med utstillere fra rundt 50 land spredt utover et areal tilsvarende mer enn to fotballbaner. Det ventes omkring 35.000 besøkende i løpet av uken.

Tema for årets messe er ”Next Generation Shipping” – med fokus på framtidige utviklingstrender og områder som innovasjon og teknologi, miljø, nye forretningsområder og endringer i verdenshandelen.

Åpningskonferansen kan skilte med blant andre Thor Jørgen Guttormsen, president i Norges Rederiforbund, og nærings- og handelsminister Trond Giske. Det blir også diskusjoner med sentrale aktører i bransjen, under ledelse av Todd Benjamin, som mange kjenner fra CNN. Tema er den maritime industriens fremtidige strategi. Dag to kan du blant annet få med deg José Sergio Gabrielli, president i Petrobras, på talerstolen under ”Agenda Offshore”.

Mer informasjon om messen finnes på dens nettsider.

Hjertelig velkommen til Eksportfinans’ stand!

 

 • EKSPORTFINANS ASA

  Tel: +47 22 01 22 01

  Org.no: 816 521 432
  LEI: HKDM6R5I7TEN7ODGZB21

 • BESØKSADRESSE

  Dronning Mauds gate 15
  0250 Oslo, Norge

  Vis i kart