Telefonkonferanse for investorer på mandag 28. november 2011, kl 10am New York / 3pm London / 4pm CET

24.11.2011

Citigroup arrangerer en telefonkonferanse på vegne av Eksportfinans på mandag 28. november 2011, kl 10am New York / 3pm London / 4pm CET.   

Eksportfinans vil gi en oppdatering til investorer om den siste tids utvikling. For å delta vennligst ring:

Norway Free Call: 8005 6492

UK Free Call: 0808 238 0643

UK Standard International: +44 (0) 1452 546 791

USA Free Call: 1866 874 7003 

Switzerland Free Call: 0800 920 010

Singapore Free Call: 8004 411 388



Telefonkonferansen vil starte i dag kl 10am New York / 3pm London / 4pm CET. Vennligst ring inn i god tid før dette.

Det er satt av 10-15 minutter for spørsmål i siste del av telefonkonferansen. Operatøren vil gi informasjon om hvorledes dette gjøres i begynnelsen av konferansen.

Et opptak av konferansen vil bli tilgjengeligjort her senere i kveld, normalt innen 4 timer etter avsluttet presentasjon.

 

  • EKSPORTFINANS ASA

    Tel: +47 22 01 22 01

    Org.no: 816 521 432
    LEI: HKDM6R5I7TEN7ODGZB21

  • BESØKSADRESSE

    Dronning Mauds gate 15
    0250 Oslo, Norge

    Vis i kart