Programmet for Norwegian Finance Day i Houston 22. september er klart

16.09.2011

Eksportfinans samarbeider med Garanti-Instituttet for Eksportkreditt (GIEK), Generalkonsultatet i Houston og DnB NOR om å organisere Norwegian Finance Day i Houston 22. september. Temaet for dagen er ”Look to Norway: Cutting Edge Technology – Attractive Long Term Financing”. Formålet med arrangementet er å gi amerikanske kunder en oversikt over hvilke finansieringsmuligheter som finnes for å gjøre forretningsvirksomhet med norske leverandører mer attraktivt. Nå foreligger det endelige programmet for arrangementet, som finner sted hos Federal Reserve Bank i Houston.

Hovedforedagene holdes av Bill Gilmer, Senior Economist i Federal Reserve Bank og Torbjørn Kjus, Senior Oil Analyst i DnB NOR. De vil gi en oppdatert oversikt over makroøkonomiske forhold og markedssituasjonen i olje- og gassektoren. Lars B. Hasle, dagens konfransier og Senior Vice President i Eksportfinans og Jasna Stojanovic, Senior Adviser i GIEK, forteller om ulike garanti- og finansieringsordninger som er tilgjengelige for amerikanske kunder av norske kapitalvarer og tjenester og hvordan man går fram for å søke og få tilgang til ordningene.

Til slutt deler Griff Lane, VP Strategic Business Development and Commercial i Rolls-Royce Commercial Marine, Harald Dirdal, Partner og Project Manager i HAVGUL Clean Energy, Thomas Nyheim, Regional Director i REC Systems North America og Mark Reese, President of National Oilwell Varco Rig Division sine erfaringer med garanti- og finansieringsordningene. Det vil være mulig å stille spørsmål til alle foredragsholderne.

Til sammen utgjør dette en nyttig innføring i konkurransedyktige og langsiktige garanti- og låneordninger for både eksisterende og potensielle kunder av norsk eksport i USA.

Verten for arrangementet er Generalkonsultatet i Houston, i tett samarbeid med Eksportfinans, GIEK og DnB NOR, samt Norwegian American Chamber of Commerce in Houston og Innovasjon Norge.

Klikk her for å se hele programmet.


Informasjon om arrangementet:
Dato: Torsdag 22. september 2011
Tid: 08:45 – 12:15, etterfulgt av lunsj og omvisning hos Federal Reserve Bank i Houston kl 13.15 – 14.00 (meld fra om dette ved påmelding hvis ønskelig)
(networking-frokost klokken 08:00)
Sted: Federal Reserve Bank, 1801 Allen Parkway, Houston, TX 77019

Deltakelsen på arrangementet er gratis, og kun ved invitasjon. Dersom du ønsker å motta en invitasjon til arrangementet, send en epost til: cg.houston@mfa.no.

 

 • EKSPORTFINANS ASA

  Tel: +47 22 01 22 01

  Org.no: 816 521 432
  LEI: HKDM6R5I7TEN7ODGZB21

 • BESØKSADRESSE

  Dronning Mauds gate 15
  0250 Oslo, Norge

  Vis i kart