Investorsamtale mandag 16. februar

12.02.2015 - Pressemelding

Mandag 16. februar 2015 kl. 9.00 New York / 14.00 London / 15.00 Oslo, arrangerer Eksportfinans ASA investorsamtale. Selskapet vil gi en oppdatering til investorene etter publiseringen av regnskapsrapporten for fjerde kvartal 2014, som offentliggjøres fredag 13. februar 2015.

 

Benytt lenken nedenfor til registrering og for å motta nødvendig innringningsinformasjon for investorsamtalen. Registreringen kan gjøres på hvilket som helst tidspunkt før investorsamtalen. Samtalen belastes i henhold til lokale takster for utvalgte land. Se innringningsinformasjonen som mottas etter registrering for nærmere informasjon.     

Lenke for registrering til investorsamtalen:

http://members.meetingzone.com/selfregistration/registration.aspx?booking=sqeDIpwaTEMZ88mKTVwWY2g57csmxozNqxVXPd48BGE=


Investorsamtalen vil bli tatt opp, og et opptak vil bli gjort tilgjengelig på våre nettsider (under investorinformasjon/investorsamtaler).

 

  • EKSPORTFINANS ASA

    Tel: +47 22 01 22 01

    Org.no: 816 521 432
    LEI: HKDM6R5I7TEN7ODGZB21

  • BESØKSADRESSE

    Dronning Mauds gate 15
    0250 Oslo, Norge

    Vis i kart