Eksportfinans investorsamtale 21. august

14.08.2014

Torsdag 21. august 2014 kl. 10.00 New York / 15.00 London / 16.00 Oslo, arrangerer Eksportfinans ASA investorsamtale. Selskapet vil gi en oppdatering til investorene etter publiseringen av regnskapsrapporten for første halvår 2014, som offentliggjøres samme dato.

  

Detaljer for innringing:

Sted Nummer
Lokal - Kina:  +86 1059 045 018 
Lokal - Japan:  +81(0)3 5767 4604 
Lokal - Norway:  +47 2316 2729 
Lokal - Singapore:  +65 6622 1942 
Lokal - Switzerland:  +41(0)44 580 7214 
Lokal - UK:  +44(0)20 3427 1917 
Lokal - USA:  +1 212 444 0481 

Deltakerkode: 5079635

Vennligst ring inn 5 minutter før samtalen for registrering. Investorsamtalen blir tilrettelagt av Citi. Den vil bli tatt opp, og et opptak vil bli gjort tilgjengelig på våre nettsider (under investorinformasjon/investorsamtaler).

 

  • EKSPORTFINANS ASA

    Tel: +47 22 01 22 01

    Org.no: 816 521 432
    LEI: HKDM6R5I7TEN7ODGZB21

  • BESØKSADRESSE

    Dronning Mauds gate 15
    0250 Oslo, Norge

    Vis i kart